Dôkladné

Remeslo

... je naše krédo na výrobu kávy. V našej pražiarni môžete vidieť a cítiť, ako sa káva spracováva ručne od surového zrna až po nádherne pražený koncový produkt..

800x800-gif-gastro-1.gif

Šťastím pražiarne kávy je zrieknutie sa pokroku. Surovým zrnkám kávy musíme dopriať čas na dozretie, kým sa z nich bude môcť upražiť čerstvá káva – nepomôže nám tu žiaden mechanický zázrak ani urýchlenie procesu pomocou chemikálií, pokiaľ chceme objaviť dušu kávy. V spoločnosti Naber pražíme kávu s vášňou a vieme si vážiť aj naše nástroje – možno práve preto je jediným najmodernejším zariadením v našej pražiarni baliaci stroj...


Praženie:

23 Minút

... pri nízkych teplotách praženia. Tak dlho trvá, kým naše jemné zmesi získajú svoju aromatickú zrelosť. Potešenie vytvorené časom.

Naberkaffee_Presse_Kaffeemanufaktur_2017

Najhodnotnejší majetok človeka, čas, je faktorom, ktorý taktiež určuje výnimočnú kvalitu nášho praženia. Tak ako si my dôkladne vyberáme našich zákazníkov, ktorí dokážu akceptovať iba nekompromisný pôžitok z kávy, tak musíme klásť dôraz aj na zloženie našich kávových zmesí, ktoré musia spĺňať tie najvyššie nároky.


Vyššia hustota:

Až 19%

... pôvodná váha surovej kávy sa stráca v našej viac ako 60 ročnej bubnovej pražiarni. Vďaka tomu má káva hlbokú chuť a štruktúru.

Naberkaffee_Presse_Kaffeemanufaktur_2017

Pretože to, čo naša káva stratí počas praženia na hmotnosti, sa jej mnohonásobne vráti v podobe chute – a taktiež slávneho viedenského šarmu rôznych odrôd kávy Naber. Poznáte už všetky? Náš tím Vám rád poradí a pozve vás na ochutnávku priamo u vás v podniku.


Patent:

20-25 Sekúnd

Čas, ktorý by mal trvať, kým sa nedokončí dokonalá šálka Espressa.

Najskôr musí byť šálka položená hore dnom na odkladacom priestore kávovaru na nahrievanie šálok. Iba vtedy môže jemná crema uvoľniť svoju nádhernú rôznorodú arómu bez toho, aby sa prilepila na okraj šálky. A keď už jemný prúd čerstvej uvarenej kávy steká do šálky, je len otázkou načasovania a tréningu, aby ste dokázali pripraviť kávu pre milovníkov.

Zbadáte ten rozdiel: Na Vašich nadšených hosťoch.


Naberkaffee_Presse_Kaffeemanufaktur_2017

1908

Georg Naber otvára svoj prvý obchod v Laudongasse 69

1922

Prvé kávovary

1937

Friedrich Naber a Georg Naber zriadia svoje OTC

1953

Naber rastie na trhu

2008

Naber oslavuje 100 rokov

Naberkaffee_Presse_Kaffeemanufaktur_2017

Registrácia nového konta

Už máte konto?
Prihláste sa alebo Resetovať heslo